Четвер, 25.04.2024, 18:28 | Приветствую Вас Гість

Управляем футбольным клубом

Шукаємо менеджерів! - Форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форума: metr93  
Форум » Загальний форум » Активісти проекту - справжні прихильники нашого футболу! » Шукаємо менеджерів! (пропонуємо роботу для менеджерів)
Шукаємо менеджерів!
MaximKlimoffДата: Вівторок, 25.12.2007, 02:23 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 291
Репутація: 10
Статус: Не в мережі
Все дельные советы по организации проекта пишите, пожалуйста, сюда
 
DjAligatorДата: Вівторок, 25.12.2007, 10:47 | Повідомлення # 2
Головний скаут
Група: Адміністратори
Повідомлень: 184
Репутація: 6
Статус: Не в мережі
Ну я повторюсь ще разок: агітація, агітація і ще раз агітація!!! Коли нас вже буде хача б 300 зареестрованих відвідувачів, яким справді не байдужа ця тема. То тоді вже почнемо міркувати всі разом що нам треба буде зробити.
 
sasho4ekДата: Середа, 26.12.2007, 20:55 | Повідомлення # 3
Команда сайта
Група: Користувачі
Повідомлень: 16
Репутація: 0
Статус: Не в мережі
Макс, проект отличный!!! Я двумя руками за этот проект! Есть такие вопросы/предложения: во-первых, каким образом мы вкладываем деньги (названную тобой сумму 20-30 грн.)? И есть встречное предложение - давай сократим количество участников до 5000 или 10000 и соответсвенно взнос будет 200 или 100 грн. Есть очень много вопросов и предложений, но для начала хочу получить ответы на вопрос, когда и как вкладывать деньги, чтобы я уже стал акционером и смог начать реализовывать/предлагать свои идеи. Чтобы не получилось так, что мои идеи просто украдут...

Все стоящее в жизни стоит, чтобы ради него потрудиться!!!
 
sasho4ekДата: Четвер, 27.12.2007, 12:49 | Повідомлення # 4
Команда сайта
Група: Користувачі
Повідомлень: 16
Репутація: 0
Статус: Не в мережі
При выборе клуба (точнее города, в котором будет клуб), необходимо, чтобы мерия города тоже любила этот вид спорта и поддержала этот проект... Во-первых, у нас проект в какой-то мере социальный, поэтому власти должны поддержать... Считаю, что это одно из ключевых условий процветания клуба..., которое дает много преимуществ...

Все стоящее в жизни стоит, чтобы ради него потрудиться!!!
 
KossДата: Понеділок, 21.01.2008, 19:29 | Повідомлення # 5
Команда сайта
Група: Користувачі
Повідомлень: 19
Репутація: 5
Статус: Не в мережі
В принципе, я думаю что можно начинать и с минимумом человек просто определить первоначальный взнос и последующие ежемесячные выплаты.
Следующие люди по мере присоединения будут платить сумма базовая ,допустим на данный момент времени + членские взносы за период и потом получать право голоса.
Прсто первоначальную сумму определить не сильно большую вот тогда можно уже и будет говорить конкретно о любителях футбола а не просто о балаболах.
Всегда членские взносы платятся не для поднятия финансового статуса партии а для того,чтобы человек понял что он частичка чего то большого.
Думаю,можно давать какие то бонусы по оплате членского взноса базового если у человека нет денег то он может помочь информацией или еще чем нибудь равноценным
 
KossДата: Вівторок, 22.01.2008, 23:55 | Повідомлення # 6
Команда сайта
Група: Користувачі
Повідомлень: 19
Репутація: 5
Статус: Не в мережі
Мне кажется что для начала хватит и ГО а потом его можно переоформить в АО когда мы насобираем нормальное количество людей а пока мы не ставим за цель заработать а ставим цель пропагандировать создание клуба.
В краткосрочной перспективе мне кажется нужно уже располагать минимумом денег.
1.Как бы ни была активность в форумах в идеале было бы повесить флаш рекламы на спорт сайтах.
2.Повысить организованность людей (тогда мы точно будем знать количество активных участников,которым это действительно интересно).Я думаю ограничивать количество денег пока не имеет смысла,единственно что повесить клиент банк с распечаткой кто платил и сколько и баланс счета.(Предлагаю это дпже проголосовать первым голосованием).
Даже если по официальным данным нас 207 то если в среднем заплатят по 50 грн(это не минимальная цена-некоторым я не думаю что будет и 50 или 100 грн переслать) то это будет 10000 грн +-ежемес.Это уже какой то бюджет и это говорит о наших серьезных намерениях.
Дальше можно повесить баннеры на сайтах за деньги или сделать банерообмен.
Ну по схеме нам пожертвование а мы рекламку из благих намерений.
Дальше уже будет штат и нужен бухгалтер.
Ну а если есть уже какие то деньги то мы уже более прогресивнее будем вести свою работу.
При хороших деньгах можно сделать пару видеороликов.
Просто нам нужно проработать вариант как могут к нам присоединиться люди без интернета.
В голову пока приходит только калл центр, но это не выход надо тут думать.
Мое мнение по поводу работы на ближайших 3 4 мес.
Дальше можно переформатироываться в АТ выпустить допустим 200 акций но там нужен уставник большой,но там по моемому можно как то даже с сайтом покрутить ну или с чем то другим.Хотя при наличие на расчетнике денег можно и их внести.
А потом просто повышать капитализацию доп эмиссией, но сколько это стоит и сам процесс надо узнавать но это уже другая ступенька.
 
miskosДата: П'ятниця, 01.02.2008, 12:28 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Не в мережі
Можна не купляти якийсь клуб, а створити свій! Хто наприклад має знайомих хто класно грає, хай іде до НАС!
Створення свого власного клубу буде більш доцінним і дешевшевшим рішенням ніж купівля іншого!
А на рахунок гравців,можні просто піти в любий навчальний заклад де є гурток футболу і приходити, дивитися, відмічати ліпших і пропонувати їм контракти!
Не потрібно забувати за поле на якому Наша команда буде ПЕРЕМАГАТИ! А також тренувальний комплекс!
А гадаю для початку (коли вже буде команда), потрібно буде, хоча би на пів року, найняти тренера зі стажем, або футболіста "на пенсії" , в якого є досвід гри!
Щоб не робити свій стадіон, можна на час гри брати його в оренду в адміністрації стадіону того клуба, який грає в цьому місті!
 
DjAligatorДата: П'ятниця, 01.02.2008, 12:53 | Повідомлення # 8
Головний скаут
Група: Адміністратори
Повідомлень: 184
Репутація: 6
Статус: Не в мережі
miskos, не все так просто як тобі здається. Створити повноціну професіональну команду набагато важче чим купити вже існуючу, з інфратруктурою, гравцями, тренерським штабом.....
 
Едуард_ЛеоновДата: Середа, 27.02.2008, 18:44 | Повідомлення # 9
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Не в мережі
Трохи поділюся досвідом:
1. За формою власності більшість професійних ФК це ТОВ (Товариства з обмеженою відповідальністю), бо АТ (акціонерні товариства) потребують дійсно значних капіталовкладень і складного управління вже під час створення (близько 200 тис. гривень).
2. Реєстрація ТОВ займе місяць і коштуватиме близько 5 тисяч гривень. Одразу буде потрібен статутний фонд близько 50 тис. гривень.
3. Для роботи у форматі аматорської ліги та 2 ліги потрібно мати колектив не менше 25 осіб (включно з тренерами та адміністраторами), утримання кожного гравця/тренера на аматорському рівні обійдеться мінімум 50 тис. гривень на рік (зарплатня, премії, лікарняні тощо).
4. Формат "збірної" команди передбачає додаткові витрати на проживання гравців у стані "постійного відрядження", що збільшує витрати на них мінімум на 40 тисяч гривень на рік на кожного
5. Оренда тренувальної бази та "домашнього" стадіону для прийому суперників коштуватиме не менше 200 тисяч гривень на рік
6. Автобус треба купляти одразу свій, бо це дуже важливо, нажаль не дешевше ніж 400 тисяч гривень (старий "Неоплан" чи щось подібне зі зручними сидіннями)
7. За рік не менше ніж 50 мячів по 150-200 гривень
8. Близько 5 тисяч гривень на рік на кожного гравця на амуніцію та форму
9. Купа інших дрібниць
Якщо купляти існуючий клуб, то до цих чисел треба додати його вартість.
 
DjAligatorДата: Середа, 27.02.2008, 19:13 | Повідомлення # 10
Головний скаут
Група: Адміністратори
Повідомлень: 184
Репутація: 6
Статус: Не в мережі
Едуард_Леонов, мдаа, якщо врахувати що будемо збирати кошти по 25 грн(припустимо що перший рік нас буде 300 чоловік) то за рік виходить 90 тис. грн. Після створення ВГО, люди потянуться більшими силами і за рік-другий думаю ми назбираємо потрібні кошти, можливо і раніше, все залежить від кількості учасників проекту.
 
Едуард_ЛеоновДата: Середа, 27.02.2008, 21:03 | Повідомлення # 11
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Не в мережі
DjAligator, Ви праві. Проте, кількість учасників проекту важлива апріорі - чим більше, тим краще. Крім того, важливо, щоб натхненники проекту залишалися аматорами. Фінансове питання не найважливіше, бо за нашої креативності та обєднаному спільному досвіді - вже на початковому етапі ми забезпечимо необхідний мінімальний бюджет. Важливіше, щоб ні в кого не взяла гору спокуса зробити на цьому персональний капітал чи пропіарити себе. Треба всановити обмеження на кількість акцій (чи на іншу дольву участь) та керівні органи зробити безлідерними - ввести інституцію "речників" та "головуючих". Важливо також подбати про права на інтелектуальну власність - щоб права на весь креатив не узурпувалися, а формували командний фонд тощо.
 
DjAligatorДата: Середа, 27.02.2008, 21:30 | Повідомлення # 12
Головний скаут
Група: Адміністратори
Повідомлень: 184
Репутація: 6
Статус: Не в мережі
Едуард_Леонов, акції будуть поділені порівну
 
Едуард_ЛеоновДата: Середа, 27.02.2008, 22:03 | Повідомлення # 13
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Не в мережі
DjAligator, Є ідея! Можливо ви вже прораховували цей варіант, просто зараз розмова зайшла... Для цього початкового моменту. Система веб-мані. Реєструєшся у спеціальному розділі, робиш внесок через веб-мані і одержуєш сертифікат. Виникає певний ігровий момент, який зараз потрібен для наснаги. Якщо Ви ще не прораховували, то я спитаю у свого програмера як це з технічної точки зору.
 
MaximKlimoffДата: Середа, 27.02.2008, 22:05 | Повідомлення # 14
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 291
Репутація: 10
Статус: Не в мережі
Едуард_Леонов, я предлагаю более проверенный вариант - регистрируешься, подаешь заявку в электронном виде со своими данными, получаешь квитанцию на оплату - оплачиваешь в ближайшем отделении банка - получаешь доступ
 
MaximKlimoffДата: Середа, 27.02.2008, 22:09 | Повідомлення # 15
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 291
Репутація: 10
Статус: Не в мережі
Quote (Едуард_Леонов)
DjAligator, Ви праві. Проте, кількість учасників проекту важлива апріорі - чим більше, тим краще. Крім того, важливо, щоб натхненники проекту залишалися аматорами. Фінансове питання не найважливіше, бо за нашої креативності та обєднаному спільному досвіді - вже на початковому етапі ми забезпечимо необхідний мінімальний бюджет. Важливіше, щоб ні в кого не взяла гору спокуса зробити на цьому персональний капітал чи пропіарити себе. Треба всановити обмеження на кількість акцій (чи на іншу дольву участь) та керівні органи зробити безлідерними - ввести інституцію "речників" та "головуючих". Важливо також подбати про права на інтелектуальну власність - щоб права на весь креатив не узурпувалися, а формували командний фонд тощо.

Вы, должно быть, уже прочитали, что мы планируем создавать общественную организацию с выбираемым руководством. Идея максимальной демократичности - превыше всего. Акционерное общество будет создано только при его необходимости, 100% готовности как правовой так и финансовой части, а вообще, этот вариант рассматривается на данном этапе, как перспектива на дальнейшее будущее. (надеюсь, не сильно намудрил smile )
 
Форум » Загальний форум » Активісти проекту - справжні прихильники нашого футболу! » Шукаємо менеджерів! (пропонуємо роботу для менеджерів)
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:

Форма входа
Друзья сайта
Футбольні новини
Статистика
Наш опрос
Я готовий щомісяця вкладати в свій клуб:
Всього голосів: 458